Returpolitik

Returnering

Er det muligt at returnere min ordre?

Ja, det er muligt. Hvis du ikke er tilfreds med de bestilte varer, har du mulighed for at returnere dem inden for 14 dage efter modtagelsen. I så fald skal følgende betingelser være opfyldt:

 1. Ordren indeholder stadig alle relevante dele, komponenter, og emballagen er præcis som produktet blev modtaget.
 2. Normal håndtering af produktet er synlig, og skade som følge af uforsvarlig håndtering er udelukket.
 3. Produkter, hvor hygiejne er vigtig, skal være grundigt rengjort, inden returprocessen påbegyndes.
 4. Produktet blev straks anerkendt som fejlbehæftet efter modtagelsen.
 5. Vi har ret til at opkræve kunden for forsendelsesomkostningerne.
 6. Returneringen behandles inden for 7 arbejdsdage, og hvis betingelserne er opfyldt, bekræftes returneringen officielt inden for denne periode.

*Vi forbeholder os retten til at afvise returnerede varer, hvis vi mistænker, at varerne er blevet brugt eller beskadiget uden vores skyld.

Hvordan returnerer jeg min ordre?
Hvis din ordre opfylder de nævnte betingelser, skal du gøre følgende for at starte returprocessen: -Send en e-mail til: info@louvicci.com -Sørg for, at e-mailen indeholder følgende:

 1. Ordrenummer
 2. Årsag til returanmodningen
 3. Billede af produktet i tilfælde af skade
 4. Fornavn + Efternavn på kunden
 5. Kundens adresse Vi vil kontakte dig og informere dig om returadressen. Send aldrig returneringen til afsenderen; vi sender dig den korrekte adresse, når du anmoder om det.

Som kunde bærer du omkostningerne ved returnering af produktet.

Returret

Forbrugeren har en fortrydelsesret i henhold til følgende bestemmelse, når forbrugeren er en fysisk person, der indgår en aftale for formål, der hovedsageligt ikke kan henføres til hans erhvervsmæssige eller selvstændige erhvervsmæssige aktivitet:

A. FORTRYDELSESBETINGELSER

Fortrydelsesret
Fortrydelsesfristen er 14 dage fra dagen, hvor du eller en tredjepart, som ikke er transportøren, har modtaget de sidste varer. Da vi arbejder med et fuldautomatisk system, udføres ordrer øjeblikkeligt efter bestilling. Derfor kan vi ikke stoppe forsendelsesprocessen, før leveringen er sket. En refusion er derfor ikke mulig ved modtagelsen af varen. For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os, [navn], ved hjælp af en entydig erklæring (f.eks. pr. e-mail) om din beslutning om at trække dig fra denne aftale. Fortrydelsen er fuldført, når vi har modtaget varen. Køberen bærer omkostningerne ved returnering af varen.

Bevis for forsendelse under transit
Da vores varer sendes fra Asien, kan der være længere transitperioder, som vi ikke har kontrol over. Hvis varerne allerede er på vej til dig, er annullering ikke mulig. Vent venligst, indtil du har modtaget varerne, og send dem derefter tilbage til os. Selvfølgelig kan du informere os på forhånd om din fortrydelse. For at sikre dig den hurtigst mulige returnering beder vi dig om at sende os en bekræftelse på forsendelsen.

Følger af fortrydelse
Hvis du trækker dig fra denne aftale, skal vi refundere alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (undtagen de ekstra omkostninger, der måtte opstå som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den af os tilbudte billigste standardlevering), uden unødig forsinkelse og senest fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelse om din fortrydelse af denne aftale og varen er modtaget. Vi bruger samme betalingsmiddel til denne tilbagebetaling, som du anvendte ved den oprindelige transaktion, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet med dig; under ingen omstændigheder opkræves der gebyrer for denne tilbagebetaling.

**ALLE RETURNERINGER SKAL SENDES TIL VORES CENTRALE LAGER I ASIEN PÅ KUNDENS REGNING.