Databeskyttelseserklæring

DATABESKYTTELSESERKLÆRING

  1. INFORMATION OM INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER OG KONTAKTOPPLYSNINGER TIL DEN ANSVARLIGE

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside, og vi takker for din interesse. Her informerer vi dig om håndteringen af dine personoplysninger ved brug af vores hjemmeside. Personoplysninger er alle oplysninger, der kan identificere dig personligt.

1.2 Den ansvarlige for databehandling på denne hjemmeside i henhold til databeskyttelsesforordningen (GDPR) er butiknavn. Den ansvarlige for behandling af personoplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre beslutter formålene og midlerne til behandling af personoplysninger.

1.3 Denne hjemmeside bruger af sikkerhedsgrunde og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andre fortrolige oplysninger (f.eks. ordrer eller henvendelser til den ansvarlige) en SSL- eller TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved strengen "https://" og hængelåsikonet i din browserlinje.

  1. INDHENTNING AF DATA VED BESØG PÅ VORES HJEMMESIDE

Ved blot informativ brug af vores hjemmeside, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller på anden måde transmitterer oplysninger til os, indsamler vi kun de data, din browser sender til vores server (såkaldte "serverlogfiler"). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, der er teknisk nødvendige for at vise hjemmesiden:

  • Vores besøgte hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for adgang
  • Mængden af overførte data i byte
  • Kilde/henvisning, hvorfra du kom til siden
  • Brugt browser
  • Brugt operativsystem
  • Brugt IP-adresse (evt.: i anonymiseret form)

Behandlingen sker i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores hjemmeside. Der sker ikke videregivelse eller anden anvendelse af dataene. Vi forbeholder os dog retten til at kontrollere serverlogfilerne efterfølgende, hvis der er konkrete indikationer på ulovlig brug.

  1. COOKIES

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af browser-sessionen, dvs. når du lukker din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og tillader os eller vores partnerfirmaer (tredjepartscookies) at genkende din browser ved næste besøg (vedvarende cookies). Hvis der sættes cookies, indsamler og behandler disse visse brugeroplysninger såsom browser- og placeringdata samt IP-adresseværdier i individuelt omfang. Ved behandling af personoplysninger via nogle af de cookies, vi implementerer, sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra b i GDPR enten for at opfylde kontrakten eller i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden samt en kundeorienteret og effektiv udformning af besøget på hjemmesiden.

Vi arbejder muligvis sammen med reklamepartnere, der hjælper os med at gøre vores internettilbud mere interessant for dig. Af denne grund gemmes der i dette tilfælde også cookies fra partnerfirmaer på din harddisk under dit besøg på vores hjemmeside (tredjepartscookies). Hvis vi samarbejder med de nævnte reklamepartnere, vil du blive informeret individuelt og separat om brugen af sådanne cookies og omfanget af de indsamlede oplysninger i de følgende afsnit.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser til at informere dig om indstillingen af cookies og beslutte individuelt om at acceptere dem eller udelukke accepten af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig i, hvordan den administrerer cookieindstillingerne. Dette beskrives i hjælpemenuen i hver browser, som forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. Du finder dette for de respektive browsere under følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores hjemmeside være begrænset.

  1. KONTAKT

I forbindelse med kontakten til os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail) indsamles personoplysninger. De data, der indsamles ved brug af kontaktformular, fremgår af den pågældende kontaktformular. Disse data opbevares og anvendes udelukkende med det formål at besvare din henvendelse eller for at etablere kontakt og den dertil knyttede tekniske administration. Den retlige grund for behandlingen af data er vores legitime interesse i at besvare din henvendelse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f i DSGVO. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, udgør yderligere retsgrundlag for behandlingen artikel 6, stk. 1, lit. b i DSGVO. Dine data slettes efter endelig behandling af din anmodning, hvilket sker, når omstændighederne tyder på, at den pågældende sag er afsluttet, og medmindre der er lovmæssige opbevaringsforpligtelser, der modsiger dette.

  1. BEHANDLING AF DATA VED ÅBNING AF EN KUNDEKONTO OG KONTRAKTAFSLUTNING

I henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b i DSGVO indsamles og behandles personoplysninger også, når du giver os disse oplysninger for at gennemføre en kontrakt eller åbne en kundekonto. De data, der indsamles, fremgår af de relevante indtastningsformularer. Lukning af din kundekonto er til enhver tid mulig og kan ske ved at sende en besked til den ovenfor nævnte kontaktperson. Vi gemmer og bruger de oplysninger, du giver os, til kontraktens udførelse. Efter fuldendelse af kontrakten eller sletning af din kundekonto blokeres dine data med henblik på skatte- og handelsmæssige opbevaringsfrister og slettes efter udløb af disse frister, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data eller medmindre vi reserverer os retten til yderligere lovlig anvendelse af data, som vi informerer dig om nedenfor.

  1. BRUG AF DINE DATA TIL DIREKTEMARKEDSFØRING

6.1 Tilmelding til vores e-mail-nyhedsbrev Når du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt oplysninger om vores tilbud. Den eneste obligatoriske oplysning for at sende nyhedsbrevet er din e-mail-adresse. Angivelse af yderligere eventuelle data er frivillig og bruges til at kunne kontakte dig personligt. Vi bruger den såkaldte double opt-in-procedure til at sende nyhedsbrevet. Dette betyder, at vi kun vil sende dig en e-mail-nyhedsbrev, hvis du eksplicit har bekræftet, at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Derefter sender vi dig en bekræftelsese-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbreve ved at klikke på et tilsvarende link.

Ved aktivering af bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til at bruge dine personoplysninger i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a i DSGVO. Ved tilmelding til nyhedsbrevet gemmer vi din IP-adresse, som er indtastet af internetudbyderen (ISP), samt dato og tidspunkt for tilmelding, for at kunne spore en eventuel misbrug af din e-mail-adresse senere. De oplysninger, vi indsamler ved tilmelding til nyhedsbrevet, bruges udelukkende til reklameformål via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved hjælp af det tilsvarende link i nyhedsbrevet eller ved at sende en passende meddelelse til den ansvarlige ovenfor. Efter afmelding slettes din e-mail-adresse straks fra vores nyhedsbrevsliste, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller medmindre vi reserverer os retten til yderligere lovlig anvendelse af data, som vi informerer dig om nedenfor.

6.2 Udsendelse af e-mail-nyhedsbrev til eksisterende kunder Hvis du har oplyst os din e-mail-adresse i forbindelse med køb af varer eller tjenesteydelser, forbeholder vi os ret til regelmæssigt at sende dig tilbud om lignende varer eller tjenesteydelser, som de allerede købte, via e-mail. Vi behøver ikke at indhente separat samtykke fra dig til dette formål. Behandlingen af data sker alene på grundlag af vores legitime interesse i personaliseret direkte markedsføring i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f i DSGVO. Hvis du oprindeligt har modsat dig brugen af din e-mail-adresse til dette formål, sendes der ikke e-mails fra vores side. Du har ret til til enhver tid at gøre indsigelse mod brugen af din e-mail-adresse til det ovenfor nævnte reklameformål ved at sende en meddelelse til den ansvarlige i begyndelsen. Der påløber kun transmissionsomkostninger i henhold til basispriserne for dig. Efter modtagelse af din indsigelse stopper brugen af din e-mail-adresse til reklameformål øjeblikkeligt.

  1. DATAFORARBEJDNING TIL BESTILLINGSBEHANDLING

7.1 De personoplysninger, vi indsamler, videregives i forbindelse med kontraktbehandling til transportvirksomheden, som er ansvarlig for levering, så vidt det er nødvendigt for leveringen af varen. Vi videregiver dine betalingsoplysninger til den ansvarlige kreditinstitution som en del af betalingsbehandlingen, såfremt dette er nødvendigt for betalingsbehandlingen. Hvis der anvendes betalingsudbydere, informerer vi herom særskilt nedenfor. Den retlige grund for videregivelse af data er her Art. 6, stk. 1, lit. b i DSGVO.

7.2 Brug af betalingsudbydere (betalingsudbydere)

  • PayPal Ved betaling via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis det tilbydes - "køb på faktura" eller "ratebetaling" via PayPal, videregiver vi dine betalingsoplysninger som en del af betalingsbehandlingen til PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (herefter "PayPal"). Videregivelsen sker i henhold til Art. 6, stk. 1, lit. b i DSGVO og kun i det omfang, det er nødvendigt for betalingsbehandlingen. For betalingsmetoderne kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis det tilbydes - "køb på faktura" eller "ratebetaling" via PayPal forbeholder PayPal sig retten til at udføre en kreditvurdering. For dette formål videregives dine betalingsoplysninger eventuelt i henhold til Art. 6, stk. 1, lit. f i DSGVO på grundlag af PayPals legitime interesse i at fastslå din betalingsdygtighed til kreditvurderingsbureauer. Resultatet af kreditvurderingen vedrørende den statistiske sandsynlighed for misligholdelse bruger PayPal til formålet med at træffe beslutning om levering af den pågældende betalingsmetode. Kreditvurderingen kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). Såfremt scoreværdier indgår i resultatet af kreditvurderingen, har disse deres grundlag i en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne inkluderer blandt andet, men ikke udelukkende, adressedata. Yderligere databeskyttelsesoplysninger, herunder om de anvendte kreditvurderingsbureauer, kan findes i PayPals databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en meddelelse til PayPal. Dog forbliver PayPal muligvis berettiget til fortsat at behandle dine personoplysninger, såfremt det er nødvendigt for kontraktmæssig betalingsbehandling.

  • SOFORT Ved valg af betalingsmetoden "SOFORT" sker betalingsbehandlingen via betalingsudbyderen SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Tyskland (herefter "SOFORT"), til hvem vi videregiver dine oplysninger, som er blevet oplyst under bestillingsprocessen sammen med oplysninger om din bestilling i henhold til Art. 6, stk. 1, lit. b i DSGVO. SOFORT GmbH er en del af Klarna Group (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Sverige). Videregivelsen af dine data sker udelukkende med det formål at behandle betalingen med betalingsudbyderen SOFORT og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Du kan finde yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne for SOFORT under følgende internetadresse: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz

  1. KONTAKT VEDRØRENDE VURDERINGSPÅMINDELSE

Egen påmindelse om vurdering (ikke sendt via et kundevurderingssystem). Vi bruger din e-mailadresse til at minde dig en gang om at vurdere din bestilling ved hjælp af det vurderingssystem, vi bruger, hvis du har givet os din udtrykkelige tilladelse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a i GDPR under eller efter din bestilling.

Du kan til enhver tid trække din tilladelse tilbage ved at sende en besked til den dataansvarlige.

  1. BRUG AF SOCIALE MEDIER: SOCIALE PLUGINS

9.1 Facebook-plugins med Shariff-løsning

Særlige ekstra toldafgifts- og/eller importtoldomkostninger er ikke inkluderet i prisen og påhviler kunden.

På vores hjemmeside bruges såkaldte sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Facebook, drevet af Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook").

For at beskytte dine data under dit besøg på vores hjemmeside er disse knapper ikke ubegrænset integreret som plugins, men kun ved hjælp af en HTML-link i siden. Denne type integration sikrer, at der ikke oprettes forbindelse til Facebooks servere, når en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper, åbnes. Når du klikker på knappen, åbner et nyt browser-vindue og går til Facebook-siden, hvor du (eventuelt efter indtastning af dine loginoplysninger) kan interagere med de tilsvarende plugins der.

Facebook Inc. med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Formål og omfang af datindsamling og den yderligere behandling og brug af data af Facebook samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder for beskyttelse af privatlivets fred kan findes i Facebooks databeskyttelsespolitik: https://www.facebook.com/policy.php

9.2 Google+ -plugins som Shariff-løsning

På vores hjemmeside bruges såkaldte sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Google+, drevet af Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

For at beskytte dine data under dit besøg på vores hjemmeside er disse knapper ikke ubegrænset integreret som plugins, men kun ved hjælp af en HTML-link i siden. Denne type integration sikrer, at der ikke oprettes forbindelse til Google+s servere, når en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper, åbnes. Når du klikker på knappen, åbner et nyt browser-vindue og går til Google+-siden, hvor du (eventuelt efter indtastning af dine loginoplysninger) kan interagere med de tilsvarende plugins der.

Google LLC med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU. Formål og omfang af datindsamling og den yderligere behandling og brug af data af Google samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder for beskyttelse af privatlivets fred kan findes i Googles databeskyttelsespolitik: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

9.3 Instagram-plugin som Shariff-løsning

På vores hjemmeside bruges såkaldte sociale plugins ("plugins") fra den online tjeneste Instagram, drevet af Instagram LLC., 1601 Willow Rd, Menlo Park, CA 94025, USA ("Instagram").

For at beskytte dine data under dit besøg på vores hjemmeside er disse knapper ikke ubegrænset integreret som plugins, men kun ved hjælp af en HTML-link i siden. Denne type integration sikrer, at der ikke oprettes forbindelse til Instagrams servere, når en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper, åbnes. Når du klikker på knappen, åbner et nyt browser-vindue og går til Instagram-siden, hvor du (eventuelt efter indtastning af dine loginoplysninger) kan interagere med de tilsvarende plugins der.

Instagram LLC. med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Formål og omfang af datindsamling og den yderligere behandling og brug af data af Instagram samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder for beskyttelse af privatlivets fred kan findes i Instagrams databeskyttelsespolitik: https://help.instagram.com/155833707900388/

  1. ONLINE MARKEDSFØRING

10.1 DoubleClick af Google

Denne hjemmeside bruger online marketingværktøjet DoubleClick af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("DoubleClick").

DoubleClick bruger cookies til at vise brugerne relevante annoncer, forbedre kampagneydelsen eller forhindre, at en bruger ser de samme annoncer flere gange. Ved hjælp af en cookie-ID registrerer Google, hvilke annoncer der vises i hvilken browser, og kan dermed forhindre, at de vises flere gange. Behandlingen sker på grundlag af vores legitime interesse i optimal markedsføring af vores hjemmeside i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f i GDPR.

Derudover kan DoubleClick registrere såkaldte konverteringer ved hjælp af cookie-IDs, der har relation til annonceanmodninger. Dette er tilfældet, når en bruger ser en DoubleClick-annonce og senere besøger annoncørens hjemmeside med den samme browser og køber noget der. Ifølge Google indeholder DoubleClick-cookies ingen personlige oplysninger.

På grund af de anvendte marketingværktøjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til Googles server. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den yderligere brug af data, der indsamles af Google ved brug af dette værktøj, og informerer dig derfor i overensstemmelse med vores viden: Ved at integrere DoubleClick får Google oplysningen om, at du har besøgt den relevante del af vores websted eller klikket på en annonce fra os. Hvis du er registreret hos en Google-tjeneste, kan Google tildele besøget din konto. Selvom du ikke er registreret hos Google eller ikke er logget ind, er der stadig mulighed for, at udbyderen opdager din IP-adresse og gemmer den.

Hvis du vil modsætte dig deltagelse i denne sporing, kan du deaktivere cookies til konverteringssporing ved at indstille din browser til at blokere cookies fra domænet www.googleadservices.com, https://www.google.de/settings/ads, hvor denne indstilling slettes, når du sletter dine cookies. Alternativt kan du få oplysninger om indstilling af cookies og foretage indstillinger vedrørende dem på Digital Advertising Alliance på adressen www.aboutads.info. Endelig kan du indstille din browser til at informere dig om oprettelsen af ​​cookies og individuelt beslutte om deres accept eller afvisning eller generelt udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hvis cookies ikke accepteres, kan funktionaliteten på vores hjemmeside være begrænset.

Google LLC med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne for DoubleClick fra Google kan findes på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

10.2 Brug af Google AdWords konverteringssporing

Denne hjemmeside bruger online reklameprogrammet "Google AdWords" og inden for Google AdWords konverteringssporing af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi bruger Google Adwords-tilbuddet til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamemateriale (såkaldte Google Adwords) på eksterne hjemmesider. Vi kan bestemme succesen af ​​de enkelte reklametiltag i forhold til dataene fra reklamekampagner. Vi følger derfor interessen i at vise dig reklame, der er af interesse for dig, gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og opnå en retfærdig beregning af reklameomkostningerne.

Cookie til konverteringssporing indstilles, når en bruger klikker på en af ​​Googles indstillede AdWords-annoncer. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computersystem. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og tjener ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på denne hjemmeside, og cookien stadig ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at brugeren klikkede på annoncen og blev omdirigeret til denne side. Hver Google AdWords-kunde får en anden cookie. Cookies kan derfor ikke spores via AdWords-kundernes websteder. Oplysningerne indsamlet ved hjælp af konverteringscookie tjener til at oprette konverteringsstatistikker for AdWords-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunden får totalantallet af brugere, der har klikket på deres annonce og blev omdirigeret til en side med et konverteringssporingstag. De modtager dog ikke oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingen, kan du blokere denne brug ved at deaktivere cookies til konverteringssporing i din browsers indstillinger. Du bliver derefter ikke inkluderet i konverteringssporingsstatistikkerne. Vi bruger Google Adwords på grund af vores legitime interesse i målrettet reklame i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f i GDPR.

Google LLC med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Du kan permanent deaktivere cookies til indstilling af reklamer ved at forhindre dem i at blive gemt på din computer ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware eller ved at downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt under følgende link:

https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk, at visse funktioner på denne hjemmeside muligvis ikke kan bruges fuldt ud eller slet ikke, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

  1. WEBANALYSETJENESTER

Google (Universal) Analytics

  • Google Universal Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der gemmes på din computer og muliggør analyse af din brug af hjemmesiden. Oplysningerne, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside (inklusive den forkortede IP-adresse), overføres normalt til en server fra Google i USA og gemmes der.

Denne hjemmeside bruger Google Analytics udelukkende med udvidelsen "_anonymizeIp()", som sikrer anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker direkte identifikation. Udvidelsen sikrer, at din IP-adresse bliver forkortet inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde inden overførsel. Kun i undtagelsestilfælde sendes den fulde IP-adresse til en server fra Google i USA og forkortes der. I disse undtagelsestilfælde behandles disse oplysninger i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR baseret på vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradfærd til optimerings- og markedsføringsformål.

På vores vegne vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesideaktiviteter og levere os yderligere tjenester relateret til brug af hjemmeside og internetbrug. IP-adressen, der overføres som en del af Google Analytics, kombineres ikke med andre data fra Google.

Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at i så fald kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud. Du kan også forhindre, at Google registrerer de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse), samt Google-behandlingen af ​​disse data ved at downloade og installere browser-plugin'en tilgængelig under følgende link:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Alternativt til browser-plugin'en eller inden for browsere på mobile enheder kan du klikke på følgende link for at indstille en opt-out-cookie, der forhindrer Google Analytics i at indsamle data på denne hjemmeside i fremtiden (denne opt-out-cookie fungerer kun i denne browser og kun for dette domæne, hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på dette link igen): Google Analytics deaktivieren

Google LLC med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Denne hjemmeside bruger også Google Analytics til tværgående analyse af besøgendestrømme, der udføres via en bruger-ID. Ved første besøg på en side tildeles brugeren en unik, permanent og anonymiseret ID, der er tværgående. Dette gør det muligt at tildele interaktionsdata fra forskellige enheder og fra forskellige sessioner til en enkelt bruger. Bruger-ID'en indeholder ingen personlige data og sender heller ingen til Google.

Indsamling og opbevaring af data via bruger-ID'en kan til enhver tid gøres indsigelse med fremadskuende virkning. For at gøre dette skal du deaktivere Google Analytics på alle systemer, du bruger, for eksempel i en anden browser eller på din mobile enhed.

Deaktivering kan udføres ved hjælp af en browser-plugin fra Google (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Alternativt til browser-plugin'en eller inden for browsere på mobile enheder kan du klikke på følgende link for at indstille en opt-out-cookie, der forhindrer Google Analytics i at indsamle data på denne hjemmeside i fremtiden (denne opt-out-cookie fungerer kun i denne browser og kun for dette domæne, hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på dette link igen): Google Analytics deaktivieren.

Yderligere oplysninger om Universal Analytics findes her: https://support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=de&ref_topic=6010376

  1. RETARGETING / REMARKETING / ANBEFALINGSREKLAME

Facebook Custom Audience via Pixel-metoden

Denne hjemmeside bruger "Facebook Pixel" fra Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (“Facebook”). Hvis der gives udtrykkelig samtykke, kan brugeradfærd spores efter at have set eller klikket på en Facebook-annonce. Dette bruges til at evaluere effektiviteten af ​​Facebook-annoncer til statistiske og markedsundersøgelser og kan hjælpe med at optimere fremtidige reklamekampagner.

De indsamlede data er anonyme for os og giver os derfor ingen indikationer om brugernes identitet. Imidlertid gemmes og behandles dataene af Facebook, så en forbindelse til den respektive brugerprofil er mulig, og Facebook kan bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebook's databrugspolitik (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan give tilladelse til Facebook og dets partnere til at vise annoncer på og uden for Facebook. Der kan også gemmes en cookie på din computer til disse formål. Disse behandlingsprocesser udføres kun med udtrykkeligt samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a i GDPR.

Tilladelse til brug af Facebook Pixel kan kun gives af brugere, der er ældre end 13 år. Hvis du er yngre, bedes du bede dine forældre om tilladelse.

Facebook Inc. med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Hvis du vil deaktivere brugen af ​​cookies på din computer, kan du indstille din internetbrowser, så der ikke længere kan gemmes nogen cookies på din computer, eller allerede gemte cookies kan slettes. Slukning af alle cookies kan dog betyde, at visse funktioner på vores websteder ikke længere kan udføres. Du kan også deaktivere brugen af ​​cookies fra tredjepartsudbydere som f.eks. Facebook på følgende hjemmeside fra Digital Advertising Alliance: https://www.aboutads.info/choices/

Google AdWords Remarketing

Vores hjemmeside bruger funktionen til at målrette mod Google AdWords Remarketing til at promovere denne hjemmeside i Google-søgeresultater og på tredjepartswebsteder. Udbyderen er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Til dette formål gemmes en såkaldt cookie på din enhed, der gør det muligt at genkende dig, når du besøger hjemmesider, der samarbejder med Google-annoncenetværket. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer og ikke forårsager skade. Ved hjælp af cookien kan Google genkende din browser og vise vores reklamer på andre websteder baseret på dine tidligere besøg på vores hjemmeside. Dette sker på grundlag af din tidligere samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a GDPR. Oplysningerne genereret af cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en server fra Google i USA og gemmes der. Google LLC med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til indsamling og brug af din IP-adresse ved Google ved at downloade og installere browser-plugin'en, der er tilgængelig under følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Alternativt kan du deaktivere brugen af ​​cookies fra tredjepartsudbydere ved at besøge Network Advertising Initiative's deaktiveringsside under https://www.networkadvertising.org/choices/ og implementere de yderligere oplysninger om indstillingerne beskrevet der. Yderligere oplysninger om Google Remarketing og den tilknyttede databeskyttelseserklæring findes her: https://www.google.com/privacy/ads/

AdRoll Remarketing

Vores hjemmeside bruger funktionen til at målrette mod AdRoll Remarketing for at promovere denne hjemmeside i søgeresultaterne på Google-søgemaskinen og på tredjepartswebsteder. Udbyderen er AdRoll Inc., 2300 Harrison Street, San Francisco, CA 94110, USA ("AdRoll").

Ved hjælp af cookies gemmes en såkaldt ID på din enhed, som gør det muligt at genkende dig, når du besøger hjemmesider, der samarbejder med AdRoll Remarketing. Disse cookies indeholder oplysninger om dine tidligere besøg på den pågældende hjemmeside. Oplysningerne genereret af cookien overføres til en server fra AdRoll i USA og gemmes der. AdRoll Inc. med base i USA er certificeret under den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", der sikrer overholdelse af databeskyttelsesniveauet, der gælder i EU.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at deaktivere cookies ved at følge linket https://app.adroll.com/optout. Alternativt kan du deaktivere brugen af ​​cookies fra tredjepartsudbydere ved at besøge Network Advertising Initiative's deaktiveringsside under https://www.networkadvertising.org/choices/ og implementere de yderligere oplysninger om indstillingerne beskrevet der.

AFFILIATE PARTNERPROGRAMMER

Amazon Partnerprogram

Udbyderen af ​​dette websted deltager i Amazon EU's partnerprogram, som er designet til at give et middel til websteder til at tjene reklamegebyrer ved at reklamere og linke til Amazon.de.

Amazon bruger cookies for at kunne spore oprindelsen til ordrer. Amazon kan derfor genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside.

Cookies gemmer oplysninger om din aktivitet på vores hjemmeside og kan spores af os. Oplysningerne genereret af cookies overføres normalt til en server fra Amazon i USA og gemmes der. Udbyderen af ​​dette websted har ingen indflydelse på denne dataoverførsel.

Brugen af ​​Amazon-partnerprogrammet er baseret på vores interesse i at vise reklamer som et middel til at tjene penge på vores websted i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR.

Yderligere oplysninger om brugen af ​​data fra Amazon findes i Amazon's databeskyttelseserklæring: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401

  1. RETTIGHEDER FOR DEN BERØRTE

13.1 Gældende databeskyttelseslovgivning giver dig omfattende rettigheder som den berørte person i forhold til behandlingen af dine personoplysninger af den ansvarlige, som vi informerer dig om nedenfor:

Ret til oplysning i henhold til artikel 15 i Databeskyttelsesforordningen (DSGVO): Du har især ret til oplysninger om de personoplysninger, vi behandler, behandlingsformål, kategorier af behandlede personoplysninger, modtagere eller kategorier af modtagere, hvortil dine oplysninger er blevet eller vil blive videregivet, den planlagte opbevaringsperiode eller kriterierne for fastsættelse af opbevaringsperioden, eksistensen af retten til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen, indsigelse mod behandlingen, klage til en tilsynsmyndighed, oprindelsen af dine data, hvis de ikke er blevet indsamlet af os fra dig, eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, og eventuelt meningsfulde oplysninger om den involverede logik og rækkevidden og de tilstræbte virkninger af sådan behandling samt din ret til information om de garantier i henhold til artikel 46 i DSGVO, der gælder ved overførsel af dine data til tredjelande;

Ret til berigtigelse i henhold til artikel 16 i DSGVO: Du har ret til øjeblikkelig berigtigelse af dine uretmæssige data og/eller fuldførelse af dine ufuldstændige data, som er gemt hos os; Ret til sletning i henhold til artikel 17 i DSGVO: Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger under betingelserne i artikel 17, stk. 1 i DSGVO. Denne ret eksisterer dog især ikke, hvis behandlingen er nødvendig for udøvelsen af retten til ytringsfrihed og information, opfyldelse af en retlig forpligtelse, af hensyn til almenhedens interesse eller for at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare;

Ret til begrænsning af behandling i henhold til artikel 18 i DSGVO: Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, mens vi verificerer korrektheden af dine bestridte data, hvis du nægter sletning af dine data på grund af ulovlig databehandling og i stedet kræver begrænsning af behandlingen af dine data, hvis du har brug for dine data til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare, efter at vi ikke længere har brug for disse data til det formål, eller hvis du har indgivet indsigelse af grunde baseret på din særlige situation, mens det ikke er fastslået, om vores legitime grunde overstiger;

Ret til information i henhold til artikel 19 i DSGVO: Hvis du har gjort brug af din ret til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen over for den ansvarlige, er denne forpligtet til at informere alle modtagere, som dine personoplysninger er blevet videregivet til, om denne berigtigelse eller sletning af data eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig umuligt eller er forbundet med en uforholdsmæssig indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere.

Ret til dataportabilitet i henhold til artikel 20 i DSGVO: Du har ret til at modtage dine personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller at anmode om overførsel til en anden ansvarlig, i det omfang det er teknisk muligt;

Ret til tilbagekaldelse af givne samtykker i henhold til artikel 7, stk. 3 i DSGVO: Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af data til enhver tid med virkning for fremtiden. Ved tilbagekaldelse vil vi straks slette de berørte data, medmindre yderligere behandling kan støttes på en retlig grund til behandling uden samtykke. Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af behandlingen, der blev udført på baggrund af samtykke, før tilbagekaldelsen;

Ret til klage i henhold til artikel 77 i DSGVO: Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger overtræder DSGVO, har du - uden at det berører andre administrative eller retlige retsmidler - ret til at klage til en tilsynsmyndighed, især i medlemsstaten, hvor du har bopæl, arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

13.2 INDSIGTSRET

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERVEJENDE LEGITIME INTERESSE INDEN FOR EN INTERESSEAFVEJNING, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGT MED HENSYN TIL DINE SPECIFIKKE FORHOLD OG GIVE INDVENDINGER MOD DENNE BEHANDLING.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN INDSIGTSRET, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE BERØRTE DATA. VIDERE BEHANDLING FORBEHOLDES DOG, HVIS VI KAN FREMSTILLE TVINGENDE BESKYTTELSESVÆRDIGE GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, DER VEJER HØJERE END DINE INTERESSER, GRUNDRETTIGHEDER OG -FRIHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN TJENER FREMMEDELSE, UDØVELSE ELLER FORSVAR AF RETSKRAV.

HVIS DINE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES AF OS TIL DIREKTEMARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT FREMSTILLE INDVENDING MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL FORMÅLET MED SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN UDØVE INDVENDINGEN SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN INDSIGTSRET, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE BERØRTE DATA TIL DIREKTEMARKEDSFØRINGSFORMÅL.

  1. LAGERINGSTIDEN FOR PERSONOPLYSNINGER

Varigheden af lagringen af personoplysninger fastlægges i henhold til de gældende lovbestemte opbevaringsperioder (f.eks. handels- og skatteretlige opbevaringsperioder). Efter udløbet af perioden slettes de tilsvarende data rutinemæssigt, medmindre de ikke længere er nødvendige for opfyldelse af kontrakten eller til kontraktindgåelse, og/eller der ikke længere er et legitimt behov for opbevaring fra vores side.